Faq

Onze apparatuur is zeer makkelijk aan te sluiten. Op onze site is een handleiding te vinden en deze is ook aan de binnenkant van de kist te vinden waarin wij de koptelefoons leveren. Mocht het je toch niet lukken? Neem gerust contact met ons op.

De koptelefoons kunnen 3 kanalen ontvangen. Bij het huren van de koptelefoon worden 2 of 3 transmitters meegeleverd waarmee de verschillende muziekkanalen worden uitgezonden.

Wij leveren de koptelefoons helemaal opgeladen. De accuduur is ongeveer 8 uur, lang zat om een mooi feestje te bouwen!

Wij leveren per zender standaard 2 aansluitkabels bij. Van tulp naar jack, en van tulp naar tulp. Hierdoor kunnen mobiels, tablets, laptops en andere audio-apparatuur worden aangesloten.

Daarnaast leveren wij gratis verloopstukjes mee naar Iphone en naar USB-C.

De TX-50RF tranmitter heeft maar 1 input. Met deze transmitter gaat dat alleen lukken met een klein mengpaneel ertussen.

Wij leveren ook de TX-60RF transmitter. Deze heeft de mogelijkheid om een microfoon aan te sluiten.

De koptelefoons hebben een aan en uit knop, een knop om tussen de 3 kanalen te schakelen en een volume knop. 

Wij ontvangen de koptelefoons graag zo snel mogelijk terug zodat wij ze weer kunnen schoonmaken, opladen en weer kunnen verhuren.

Heb je als verzendmethode Afhalen gekozen dan ontvangen wij ze graag weer terug op de data die is aangegeven tijdens het bestelproces en/of pakbon.  Heb je gekozen voor verzending dan heb je ook een retourlabel ontvangen. Na je feestje kan de kist met koptelefoons bij een PostNL punt worden afgegeven.

De koptelefoon zijn te verstellen. De koptelefoons passen bij kinderen vanaf 5 jaar. Met onze silent disco koptelefoons maak je een feestje voor jong en oud!

De koptelefoons kunnen meerdere dagen worden gehuurd. Wij hebben speciale prijzen voor huur van meerdere dagen. Vul ons aanvraagformulier in en wij maken een speciale prijs!

Wij leveren de koptelefoons in een houten kist. In de deksel van de kist staat een gebruiksaanwijzing voor het aansluiten van de koptelefoons.

Inhoud: 

  • Opgeladen koptelefoons
  • Reserve koptelefoons
  • Transmitters
  • AC adaptors voor transmitter
  • Aansluitkabels voor tulp en voor jack
  • Verloopkabels (iPhone en USB-C)
  • Eventuele opladers (bij verhuur voor meerdere dagen)

Jazeker!

Ben je van plan om bijvoorbeeld maandelijks iets te organiseren met koptelefoons, dan kunnen wij een speciale prijs maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Staat je volume aan?

Laat het ons weten zodra er een koptelefoon niet meer werkt. Het kan zijn dat de accu's door slijtage niet meer werken. Mochten er koptelefoons kapot zijn wat niet met slijtage te maken heeft worden er reparatie kosten in rekening gebracht.

Bij de verhuur van koptelefoons geven wij altijd een aantal reserve koptelefoons mee.

TX-50RF

De transmitters hebben 2 instellingen. Low en High (te vinden achterop de transmitters). Op Low hebben de transmitters ongeveer 200m bereik, dit is een goede optie voor bijvoorbeeld een binnen feest. Op de High optie hebben de transmitters een bereik van 500m, deze optie is perfect voor een buitenfeest!

TX-60RF

Deze draadloze transmitters hebben een bereik van 200m. Heb je buiten feestje zonder stroom? Dan zijn deze transmitters perfect voor jouw feestje!

De verzending kost 20,- euro. De kosten zijn zo hoog omdat wij een verzendlabel aanmaken waarmee we de koptelefoons jouw kant opsturen. In de kist zit ook een retourlabel waarmee je de koptelefoons weer makkelijk kan terugsturen.

Ja! Wij zijn te vinden op Rotterdamseweg 370 A10  in Delft.

Een paar dagen voor jouw verhuurdatum sturen wij een mail met de mogelijkheden om je bestelling bij ons op te pikken.

Is een koptelefoon stuk wat niet met slijtage te maken heeft en ook niet meer te repareren, dan brengen wij 40,- euro in rekening. Ben je een koptelefoon kwijt, dan kost dat ook 40,- euro.

De transmitters werken op een radiofrequentie. Er is geen limiet aan het aantal luisteraars! 

Wij werken niet met Borg. Je betaalt het bedrag dat in onze offerte vermeld staat of op de site zichtbaar is. Betaal je de factuur dan zijn de koptelefoons voor jou gereserveerd!

Staat je vraag er niet tussen?