Stap 1

De koptelefoons worden in de meeste gevallen geleverd in een houten kist.

In de kist zitten de transmitters in zwarte tasjes. Bekijk welke transmitter je hebt.

TX-60RF

Heb je een TX-60RF transmitter dan is er niet persé stroom nodig. Zet de transmitter aan door aan de zijkant de knop naar On te schuiven. Plug de bijgeleverde audiokabel in de transmitter of zet de bluetooth verbinding aan. Benieuwd hoe je dat doet? Lees hier meer →

(Let op: gelijktijdig koppelen van meerdere TX-60RF transmitters via bluetooth kan voor verwarring zorgen omdat deze dezelfde bluetooth-verbindingsnaam hebben).


 

TX-50RF

Heb je een TX-50RF transmitter dan sluit je deze via de adapter aan op het stroomnet.
Vervolgens plug je de gewenste kabel (tulp-tulp, tulp-jack of tulp-XLR) in de transmitter bij de tulp ingang (rood-wit aansluiting). Heb je een binnen feestje? Zet de transmitter aan de zijkant op Low (minder ver maar sterker bereik). Heb je een buiten feestje? Ook leuk! Maar zet de transmitter dan even op High (bereik tot 500m). Kom je er niet uit?

Bekijk hier onze uitgebreide handleiding


 

Kies per transmitter het uitzendkanaal (1, 2 of 3) van de muziek op jouw nog aan te sluiten device.

Je kunt door naar de volgende transmitter! (als je ze niet uit enthousiasme allemaal al had aangezet).

Stap 2

Sluit je mobiel, tablet, laptop of DJ apparatuur aan op de transmitter door gebruik te maken van de standaard meegeleverde kabels of de bluetooth verbinding (alleen bij de TX-60RF transmitter).

Er wordt standaard een jack kabel meegeleverd en bij de TX-50RF ook een tulp en XLR kabel voor DJ apparatuur.

Speel op je apparaat muziek -op een hoog volume- af! 

Heb je een iPhone of een mobiel met alleen een USB-C aansluiting? Geen probleem! Wij leveren standaard verloopstukjes mee zodat je alle devices  kan aansluiten.

Service noemen we dat!

Stap 3

Pak een koptelefoon en zet hem aan met de aan-uit knop.

Aan de zijkant zit een knop om te kiezen tussen kanaal 1, 2 of 3.

Alle kanalen hebben ook een eigen kleur; Rood, groen en blauw. De kleuren worden zichtbaar op de oorschelp zodat je tijdens het dansen kan zien wie naar welk kanaal aan het luisteren is.

Aan de andere kant van de koptelefoon zit een volumeknop waarmee het volume harder en zachter kan worden gezet.

Zo simpel is het. Je bent helemaal klaar voor het feestje! Kies jouw favoriete kanaal en ga lekker swingen!

Gebruiksaanwijzing Transmitters

Wij verhuren twee verschillende soorten zenders (transmitters) bij onze Silent Disco sets. 

Een transmitter die op stroom moet worden aangesloten, met een ver bereik en ideaal als je met DJ apparatuur gaat werken, deze heet de TX-50RF. 

Onze andere transmitter werkt met een accu en kan worden verbonden door middel van bluetooth of een kabel. Ideaal als je je mobiel gebruikt voor het afspelen van muziek. Deze transmitter heet de TX-60RF.

Tijdens het bestelproces vragen wij een aantal dingen. Het is niet verplicht om dat in te vullen, maar met deze informatie kunnen wij goed inschatten wat we aan je moeten leveren om alles voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken voor het aansluiten!