Levering

De koptelefoons worden opgeladen geleverd. Deze zijn dan minimaal 10 uur te gebruiken. Als gekozen is voor verzending dan zorgen wij ervoor dat de koptelefoons 1 of 2 dagen voor de huurdatum bij je binnenkomen. Huur je de koptelefoons meerdere dagen via een custom-aanvraag, dan leveren wij ook opladers mee waarmee je de koptelefoons tussentijds kan opladen.

De koptelefoons worden in houten kisten geleverd. Bij grote aanvragen doen we de kisten op slot met een cijferslot. In dat geval krijg je de code van het cijferslot in je mailbox zodra de koptelefoons zijn gereserveerd.

Afhalen

De koptelefoons kunnen ook gratis worden opgehaald, maar wel op afspraak! Omdat wij niet elke dag aanwezig zijn, is het handig om eerst via de mail een afspraak te maken.

Verzending

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen €20,-.

In de kist vind je een retourlabel die kan worden gebruikt om de koptelefoons terug te sturen.

Al onze leveringen worden met PostNL verzonden met een track and trace code. Zodra het pakket onderweg is, krijg je een mail van ons met de code om je pakket te kunnen volgen.

Leveringsdatum

Als de koerier het pakket wil afleveren maar er niemand aanwezig is, zal een tweede leverpoging worden gedaan op de eerstvolgende leverdag. Als ook deze poging mislukt, zal de koerier een bericht in uw brievenbus achterlaten met informatie over het postkantoor of servicepunt waar de koptelefoons kunnen worden opgehaald. Indien de bestelling niet binnen het termijn wordt opgehaald, wordt deze aan ons geretourneerd. Om de slagingskans te vergroten sturen wij over het algemeen de koptelefoons 3 dagen voor de huurdatum op. Je ontvangt ze dan 2 of 1 dag van te voren.

Retourneren

Wij ontvangen de koptelefoons graag zo spoedig mogelijk terug zodat wij ze kunnen controleren, schoonmaken, opladen en weer kunnen verhuren. Heb je gekozen voor verzending dan ontvang je ook een retourlabel in de kist. Deze kan je gebruiken om de koptelefoons naar ons retour te zenden. Wil je de koptelefoon terugbrengen dan dient er altijd eerst een afspraak te worden gemaakt.

Retouradres:
HuurSilentDisco
Rotterdamseweg 370 A10
2629HG Delft
Nederland